Advanced Artificial Intelligence

q8sc1KuZ
07
Oct

Advanced Artificial Intelligence

Course Description

“Artificial Intelligence is the new electricity, and will change almost everything we do” and Mapping Minds provides Best Artificial Intelligence Training in Delhi as per the current industry standards. Our Artificial Intelligence Course has been designed to develop the insight of the candidates on predictive analytics. At Mapping Minds Artificial Intelligence Course in Delhi is conducted by specialist working certified corporate professionals having 11+ years of experience in implementing real-time Artificial Intelligence projects and we helps students to understand how to resolve the Real World Problems with AI.

Mapping Minds is one of the most recommended Artificial Intelligence Institute in Delhi that offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure the job with the help of advance level of Artificial Intelligence Certification Course. We provide professionals to go through various online Artificial Intelligence tutorial and PDFs to clear their concepts.

Who Should do Artificial Intelligence (A.I.) course?

Students coming from IT, Software, Data-ware house background and want to get into the Artificial Intelligence domain.

FREE Python

Artificial Intelligence Course includes Python as FREE

Tensorflow & Keras

Google's open sourced Tensorflow & high level API Keras

Practical tasks

Implement everything as practical in class room

Life Time Portal Access

Stay updated! Life time practical tasks implemented portal access

Artificial Intelligence Course Details:

 

Total learning: 39 lessons Time: 16 week
  • Python8 lessons 0/7

  • Probability and Statistics4 lessons 0/7

  • Tensorflow & Keras10 lessons 0/7

  • Machine Learning: Algorithms8 lessons 0/7

  • Deep Learning: Algorithms4 lessons 0/7

  • A.I.: Projects3 lessons 0/7

1. Who should go for Artificial Intelligence course?
Ans. Any candidate who wants to learn Deep Learning, and opt their career into Artificial Intelligence, Basic knowledge is required so, students can be of any background IT, Non- It.

2. If I go with Artificial Intelligence Training, so should I have to learn a language?
Ans. If you go for Artificial Intelligence program, so we suggest you for Python, there are no prerequisites for python and easy to learn, as compare to other languages. OR if you already learn a language in your college or in industry experience, so you just revise it OR we will give you 1 or 2 brush up classes.

3. If I miss a class so, back up classes will be provided or not?
Ans. If you miss a class, will give you Back up class in our up coming batch, within every 15th days, we will repeat a same topic in another batch which you attend.

4. What is the fee structure, should we pay in installments?
Ans. Yes, you will pay into two installment, first installment will be 60%. and remaining you have to pay after 20-30 days depending of course. If you pay in one go, We also offer relaxation / discount.

5. Can you accept card as well for payment?
Ans. Yes we accept, Cards for online payment, Paytm, Cheque and Cash.

6. Have you guys given placement assistance?
Ans. Yes we give 100% placement assistance, but not guaranteed. We are helping you in various ways.
1. we will help to build your CV, will give you sample set of cv’s, help of their cv you will manage your CV.
2. We will update you for new openings in the market by call, email or whats-app.
3. we will forward your CV into companies. Because our trainees are coming from MNC’s like, HCL, TCS, IBM etc, so they are given their references.
4. we will make projects, because without any live project you will not get entry into the MNC’s
5. For fresher: If you want we also will give you internship .
6. We have R & D department, so with the help of R & D, you will learn more things and do it practicals as much as you can. Will give you Hands on knowledge.

7. What are the system requirement?
Ans: System Requirements – RAM: 4 GB; Processor: 64 bit processor is best for all types of courses, But our training will be cloud based so its not necessary, but 4gb ram would be enough for Artificial Intelligence course.

8. How much salary we will expected after Artificial Intelligence course?
Ans: For freshers: Its depends on the company, how good you’re given your interview, but the on an average salary for freshers it will be 15-16 lakh.
Professionals: Its depends on your current salary, but will get definitely 60-70% hike on your current salary and sometimes more than 100%, because many of our students got 100% hike. click on Naukri

9. How many students will be in a Batch?
Ans. Our motto is given 100% attention of every students, and give one to one discussion as well, but according to our opinion & experience, its fruitful if you are having more than 10 students in a batch, the reason is you will heard new questions, new query, new answers and the last but not the least will learnt new things. But again, our motto is given attention to everybody and give you quality and more practical training for the same.

1. What is Artificial Intelligence (A.I.)?
Ans: Artificial Intelligence is the field of study that gives computers the ability to learn without being explicitly programmed.

2. What is the Artificial Intelligence training methodology? Is it conceptual / hands on? Are there any projects / case studies?
Ans. The Artificial Intelligence training program is a combination of conceptual understanding of the basics and hands on understanding of advanced concepts. Yes, we are given projects also with the help of case study.

3. Any hard copy or books for this course?
Ans. No, we are providing Soft copy for this course. Its a project based learning course which is focused on very hands-on coding, driven by our faculties.

4. Tell me about your mentors?
Ans. They are from industries, who have relevant knowledge for Deep Learning Training, also have hands on experienced.

5. Can we have back up classes?
Ans. yes we have back up classes for students who missed there classes due to some reasons.

6. Do I get a certificate after completion of the course?
Ans. Yes you will get a certificate from Mapping Minds.

7. Will my previous experience be accounted?
Ans. Yes, the industry is hiring professionals with relevant experience in a particular domain / field with expertise in to Predictive Modeling Training / Data Analytics techniques and concepts. The industry expects these professionals to be able to run these concepts over these tools while leveraging on their experience & expertise. You do not start as a fresher and get a role according to your experience level.

8. Do I need to have an IT / Computer Science / Engineering background to do the program?
Ans. No. The training module is developed to help you learn right from the basics to advanced knowledge. Having an IT / Computer Science / Engineering background can be added advantage to help your grasp faster. However the program doesn’t require you to have such knowledge.

9. Does this training cover only the theoretical aspect or give practical exposure?
Ans. We do cover theory but more emphasis is given on practical.

What Our Students Say

Curriculum is empty

Instructors

Review

0.0

0 rating

5 stars
0%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%